Tarieven
2 spelers   60 euro
3 spelers   69 euro
4 spelers   84 euro
5 spelers   95 euro
6 spelers   108 euro
7 spelers   126 euro
Bij twee kamers tegelijk, vanaf 8 spelers, 16 euro per persoon.
Inclusief gratis parkeren

Wat is een escape room?
Een escape room is een kamer vol met raadsels, sloten, geheime opbergplaatsen, codes en puzzels. Door raadsels en puzzels op te lossen, codes te kraken, sloten te openen en geheime opbergplaatsen te vinden, kun je uiteindelijk uit de kamer ontsnappen. Doe dit wel binnen een uur, want anders…

Hoe lang duurt het spel?
Het spel zelf duurt maximaal een uur. Als je eerder ontsnapt, ben je natuurlijk sneller klaar. Voor het spel krijg je een kleine uitleg en na het spel is er wat tijd voor uitleg over puzzels die jullie misschien niet hebben opgelost. Al met al zal je maximaal zo’n 75 tot 90 minuten bezig zijn.

Met hoe veel spelers kunnen we spelen?
Wij raden aan om met een groep tussen de 3 en 6 spelers te komen. Twee spelers maakt het spel erg pittig, maar niet onmogelijk. 7 spelers ook is mogelijk, maar kan wat druk zijn. Met acht of meer spelers kun je splitsen over beide kamers. Je kunt met maximaal 14 spelers op dezelfde tijd spelen. I.v.m. veiligheid en spelervaring maken wij geen uitzondering op het aantal spelers per kamer.

Hoe oud moet je hiervoor zijn?
Vanaf 14 jaar kun je het spel zelfstandig spelen. Onder de 14 jaar mogen kinderen alleen meespelen met minimaal twee volwassenen. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een spel voor jongere kinderen, dat zij zonder begeleiding van volwassenen kunnen spelen.

Is er plek op de datum die wij in gedachten hebben?
Je kunt dit zelf nakijken in ons reserveringssysteem.

Kunnen we bij jullie wat drinken/eten?
We kunnen jullie op verzoek voorzien van koffie en thee. Er staat sowieso koud water klaar. Op dit moment hebben wij zelf geen mogelijkheden om een uitgebreid assortiment aan te bieden. We onderzoeken de mogelijkheden hiervoor en hopen hier snel meer duidelijkheid over te verkrijgen. Voor groepen die meerdere tijdsblokken reserveren, kunnen wij in overleg wel catering of andere versnaperingen regelen.

Lees ook onze algemene voorwaarden door voor je reserveert.
Nog een andere vraag? Neem contact met ons op via het formulier onder het kopje ‘contact’.